Deze Anti Slipcursus aanbieding wordt u aangeboden door LBKR

Anti Slipcursus speciaal voor Landelijke Beroepsgroep Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche

Beleef een bijzondere en leerzame dag met unieke Anti Slipcursus

U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie. U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). U leert in een te snel genomen bocht weer de controle over uw auto te krijgen. U wordt begeleid door de beste instructeurs van Nederland.

  • Algemene voertuigbeheersing
  • Rem- en uitwijkoefeningen
  • Over- en onderstuurtraining
U betaalt slechts € 69,50 voor 1 persoon i.p.v. € 129,- voor 1 persoon Klik hier om te boeken

Theorietraining

– Waarneming versus ontstaan van een ongeval
– Verkeersinzicht en voertuigkennis
– Gevaarherkenning

De theorietraining is ontwikkeld in samenwerking met TNO Human Factors.

Praktijktraining

1 – Rem- en uitwijkoefeningen
U ervaart wat er met een voertuig gebeurt in rem- en uitwijksituaties en u leert zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de remcapaciteit van het voertuig. U leert de auto te corrigeren en de controle over het voertuig te behouden of te hernemen.

2 – Over- en onderstuurtraining
Een confrontatie met over- en onderstuursituaties. U leert de risico’s goed in te schatten en leert technieken aan om controleverlies te voorkomen.

3 – Algemene voertuigbeheersing
Veelzijdige oefeningen met bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goede stuurhouding en goed ontwikkelde kijktechniek.

Trainingsprincipe

Focus van de training is risicobewustwording. Borging vindt plaats door interactieve, online trainingen (Ongevalpreventie en Het Nieuwe Rijden).

Bij alle trainingen maakt u gebruik van de voertuigen die door het Safety Experience Center beschikbaar worden gesteld, dit betreft handgeschakelde voertuigen (inclusief verzekering).


Klik hier om te reserveren

Locatie:
Safety Experience Center, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

Max. groepsgrootte per onderdeel:
+/- 10 cursisten

Duur training:
3 uur.

8 4/5

Begint met een stuk theorie, naar mijn mening een beetje aan de langdradige kant maar wel nuttig. Daarna om en om parcourtje rijden, beetje bekend worden met de auto, wel leuk. Toen het echte werk. Eerst noodstop maken op gladde baan, leuk! Daarna door naar de gladde rotonde. Ook erg leuk.
Enthousiaste trainers, goed materiaal en duidelijke uitleg. Zonde dat t allemaal wat uitliep waardoor niet iedereen alles kon doen, maar dat is het risico met grotere groepen.
Zou het iedereen aanraden :) Leuke middag gehad

8 4/5

Ik heb hier vandaag een slipcursus gedaan! Het was super leuk en verzorgd! Zou zeker mensen aanraden om hier een slipcursus te doen!

8 5/5

Leerzame leuke ervaring… Instructeur was top!

8 5/5

Wij hebben de ‘anti-slip’-cursus gehad van Edith Steen bij jullie (het Safety Experience Center in Rosmalen) en we waren alle drie heel enthousiast over haar vakkundigheid en haar positieve coaching. Volgens mij moet zij wel een vande beste rij-instructeurs zijn in heel Nederland!! T was echt een fijne én leerzame (én belangrijke!) dag: gezellig, nuttig en best spannend: Een echte aanrader dus voor iedereen

8 4/5

Zeer leuke ervaring, het rij gedeelte is wel kort maar daarom niet minder leuk. Ze laten je proeven van nood situaties en als je meer wil kan je dagopleidingen volgen. Wel de moeite waard vind ik. Ook onze 2 instructeurs, Dick voor de theorie en Bastiaan voor het rijden, waren super leuk. Aanrader!

8 5/5

Mijn zoon had zijn rijbewijs op zijn 17e gehaald..in 21 oktober werd hij 18 jaar en heeft van ons slipcursus gekregen voor 3 uur lang dat was gisteren gebeurd hij vindt het geweldig herhaling vatbaar
Super dag gehad

8 4/5

Goed om een keer bewust mee te maken wat er kan gebeuren op de weg. Hoop het nooit onverwachts mee te maken. En kijken geeft de juiste richting zeker als je kalm blijf sturen. Goede duidelijke uitleg en een ervaring om nooit te vergeten.

8 5/5

Leuk en vooral leerzaam. Instructeur neemt ruim de tijd om de oefening uit te leggen. Je krijgt ook voldoende tijd om kilometers te maken op verschillende banen. Aanrader voor iedereen die een rijbewijs heeft ongeacht hoe lang al.

VIP-catering

vip verse boterham foto

Wanneer u VIP-catering t.w.v. € 9,95 neemt, ontvangt u bij aankomst een VIP-bandje, hiermee kunt u op de dag zelf gebruik maken van het catering programma.

VIP-catering bevat onder andere (voorafgaand aan de training), twee heerlijke Nespresso koffie naar keuze, 2 blikjes frisdrank naar keuze, bossche bol of een warme panini naar keuze en een candy bar naar keuze.

Klik hier om deze training te reserveren

De Anti Slipcursus kado geven

foto van kado verpakking pakket
U kunt tijdens het reserveren kiezen voor het
'Kado arrangement'. U ontvangt dan een exclusieve verpakking met creditkaart om te reserveren op uw thuisadres.

Hiermee biedt u uw familielid of relatie een bijzondere en zinvolle dag die absoluut een keer van pas komt. Klik hier om deze training kado te geven