Benieuwd naar de mogelijkheden voor een relatiedag?

Locatie

Op het Safety Experience Center komen de oefensituaties realistisch overeen met die verkeersomstandigheden waarmee de cursisten dagelijks te maken hebben. De bouw en het ontwerp van de trainingsbanen in combinatie met de vernieuwende trainingsmethodiek maken het Safety Experience Center als verkeersveiligheidcentrum uniek in Nederland.

Het Safety Experience Center heeft vijf trainingsbanen en een 1900 meter lang trainingsparcours waarop die omstandigheden gesimuleerd worden, die in de dagelijkse praktijk vaak de aanleiding vormen tot een ongeval. De oefeningen en manoeuvres zijn volledig geïntegreerd in een normale wegsituatie en worden niet separaat op brede wegsituaties beoefend.

Huis van de Toekomst

U wordt ontvangen in het geheel verbouwde voormalig Huis van de Toekomst. De locatie is, met name door het multifunctionele theater, uitermate geschikt voor vergaderingen, exclusieve businessmeetings, productpresentaties, congressen en seminars. De locatie is goed bereikbaar en mooi gelegen in het bos en heeft voldoende (gratis) parkeerplaatsen. De reistijd vanaf Den Bosch is 6 minuten en vanaf Utrecht 35 minuten.

Verkeersinzicht en risicobewustzijn

Op het Safety Experience Center leren de cursisten een anticiperende en risicobewuste rijstijl aan. Cursisten vergroten hun verkeersinzicht en leren schades en ongevallen te voorkomen. Zij leren risicovolle verkeerssituaties goed in te schatten, deze te herkennen en er adequaat op te reageren. Zij leren waar de eigen grenzen liggen en wat de beperkingen van het voertuig zijn.